22

Vier samen met ons het 50-jarig bestaan van Putse !

gepubliceerd op
Vier samen met ons het 50-jarig bestaan van Putse !

In de namiddag organiseren we voor al onze jeugdleden (van 3 tot 15 jaar) een familiedag waarbij onze kids samen met hun ouders, grootouders, tantes of nonkels, ... kunnen komen tennissen.
We voorzien voor de jongsten allerlei leuke tennisopdrachtjes die ze samen met hun ouders tot een goed einde proberen te brengen. De oudere kinderen krijgen een tennisclinic voorgeschoteld met tennisoefeningen en een snelheidsmeter, kunnen leuke prijzen winnen en spelen nadien met hun familieleden dubbeltjes tegen de andere kids.
Verder kunnen de kinderen zich ook uitleven op het springkasteel of zich laten betoveren door een goochelaar.

Van 17u30 tot 20u zal er een foodtruck aanwezig zijn om de hongerige magen te spijzen en kunnen jullie pasta à volanté eten. Tijdens het eten voorzien we ook randanimatie met onder ander de magie van John K Magic en een vleugje muziek.

Om 20u starten we vervolgens met het officiële gedeelte van de avond. Dan zullen we de club (en hun leden) in de bloemetjes zetten gevolgd door een korte receptie.

Vanaf 21u gaan we verder met ons avondfeest waarop jullie de benen kunnen uitslaan en jullie beste dansmoves kunnen boven halen. Dit zal gepaard gaan met een coverband en aansluitend DJ.

Het programma nog eens kort samengevat:
- 14u00 - 17u30: familiedag voor onze jeugdleden
- 17u30 - 20u00: foodtruck + randanimatie (magie, een vleugje muziek en ...)
- 20u00 - 21u00: officieel gedeelte met receptie
- 21u00 - …       : avondfeest met cover band en DJ

Dus mis deze unieke feestdag niet en kom op 1 mei zeker met ons het 50-jarig bestaan van Putse vieren! De inschrijvingen lopen van 15 maart tot 15 april.

Like al vast ons evenement op Facebook en duid aan of je komt of niet

Meer info

| Categories: | Tags: | View Count: (369) | Ga terug