Tennisschool Putse TC

De tennisschool van Putse TC wil jong en oud warm maken voor de tennissport door middel van het aanbieden van tennislessen en -stages.

Voor kinderen (3 - 18 jaar) worden er zowel in de lente als de winter tennislessen georganiseerd ifv leeftijd en niveau (kleutertennis, KidsTennis en TienerTennis / recreatief & competitief). Tijdens de paasvakantie en zomervakantie kunnen de kinderen terecht op één van onze kleuterkampen, tenniskampen of competitiestages.

Ook voor volwassenen wordt er een uitgebreid aanbod aan tennislessen voorzien onder de vorm van Start to Tennis lessen, volwassenenlessen en Tennis Work Out. Deze gaan door in de lente en tijdes de maanden september & oktober. Ook wordt er enkele keren per jaar een avondstage rond een specifiek thema gepland voor de volwassenen.

Dankzij ons trainersteam met enthousiaste en gediplomeerde trainers staan we heel het jaar door klaar voor onze leden. De tennisschool staat verder ook samen met het jeugdcomité in voor het organiseren van alle tennis- en nevenactiviteiten voor de jeugd. 

Bovendien behaalt onze tennisschool al meer dan 10 jaar het kwaliteitslabel van Jeugdvriendelijke Tennisclub met sinds 2020 ook het extra label van Erkende Tennisschool van Tennis Vlaanderen! We bevinden ons hierbij in het gezelschap van de grote en professionele tennisscholen van Vlaanderen, een prestatie om trots op te zijn.

Heb je vragen ivm onze tennislessen of kampen kan je steeds mailen naar onze jeugdcoördinator David. KidsTennis

Putse TC is een KidsTennis club en gebruikt dit opleidingsconcept voor haar lessen en tenniskampen.

Tennislessen Jeugd

Tennislessen voor kleuters, KidsTennissers en Tieners; recreatief en competitief; zowel tijdens de lente als winter.

Volwassenen lessen

Wil je starten met tennissen of je techniek verder bijschaven, dan ben je bij Putse TC aan het juiste adres. Of misschien wil je juist fitter worden via onze Tennis Work Out

Tenniskampen

Wij organiseren meerdere tenniskampen tijdens de paasvakantie en zomervakantie. Zowel voor kleuters, KidsTennissers als Tieners; recreatief en competitief.

Jeugdactiviteiten

Naast de lessen en kampen organiseren we met de Tennisschool (in samenwerking met ons jeugdcomité) ook weer enkele leuke nevenactiviteiten.

Onze trainers

Onze tennisschool steunt op een heel team van gediplomeerde trainers. Hier vind je hun contactgegevens.

Jeugdinterclub

Zin om competitie te spelen in ploegverband (en per leeftijdscategorie) tijdens de lente op woensdag namiddag, dan is de jeugdinterclub misschien iets voor jou.

Opendeurdag

Kom kennis maken met onze club tijdens onze opendeurdag.