Tenniskampen

Kinderen uit Putte en omgeving kunnen zowel tijdens de paasvakantie als zomervakantie op Putse TC terecht voor leuke tenniskampen. Ook kinderen die geen lid zijn van de club zijn van harte welkom!

Voor de kleuters zijn er aparte kleuterkampen waarbij je de keuze hebt tussen een halve dag kamp (9u30 tot 12u) of een hele dag kamp (9u30 tot 16u). Kinderen vanaf het eerste leerjaar kunnen terecht op onze tennis- en omnisportkampen waar gedurende 5 hele dagen tennis afgewisseld wordt met enkele andere sporten.

Voor de meer ervaren tennissers hebben we aparte competitiestages, waarbij de jongeren in de voormiddag een doorgedreven training krijgen en in de namiddag deelnemen aan tornooien.Kleuterkampen

Zowel tijdens de paasvakantie en zomervakantie kan je je kleuter laten deelnemen aan één van onze kleuterkampen (halve of hele dagen).

Tennis- en omnisportkampen

Kinderen vanaf het eerste leerjaar kunnen gedurende 5 hele dagen tennis en omnisport komen volgen tijdens de paas- en zomervakantie.

Competitiestages

Meer gevorderde spelers kunnen tijdens de competitiestages intensieve tennistraining volgen in combinatie met deelname aan tornooien.