Tennislessen Volwassenen

Wij bieden met onze tennisschool 2 keer per jaar een lessenreeks aan aan volwassenen: een lessenreeks van 9 lessen in de lente en een korte lessenreeks van 5 lessen in september. 

Wie nog nooit getennist heeft, kan proeven van de tennissport via de Start to Tennis lessen. Voor onze Start to Tennis lessen hoef je geen lid te zijn van Putse. Je krijgt gedurende 5 lessen de kans om kennis te maken met tennis en na afloop van de lessenreeks beslis je of je al dan niet lid wordt van onze club (en eventueel vervolglessen volgt). Dit is de ideale kans voor al die papa's en mama's van onze jeugdleden om toch ook eens te tennissen en wie weet vind je het wel leuk en kom je nadien geregeld met je kinderen samen spelen.

Volwassenen die al (enige) tenniservaring hebben kunnen in de lente een lessenreeks bestaande uit 9 lessen van 1u volgen. De lessen worden gegeven op weekavonden en lopen van eind april tot eind juni. We bieden zowel tennislessen aan voor beginners als meer gevorderde tennissers onder leiding van gediplomeerde trainers.

NIEUWE: spelers die meer op zoek zijn naar het trainen in functie van wedstrijden spelen (interclub, tornooien, ...) en minder nood hebben aan heb bijschaven van hun techniek kunnen zich inschrijven voor onze nieuwe reeks "Play & train". Er zal op donderdag en vrijdag avond onderleiding van Isabel getraind worden op het spelen van rally's en wedstrijdsituaties in groepjes van 6 tot 8 spelers (op 2 terreinen).

Naast de gewone tennislessen bieden we ook lessen Cardio Tennis / Tennis Work Out aan. Dit is een tennisgerichte training waarbij het hoofddoel fitter worden is. Deze lessenreeks is een sociale groepsactiviteit waarbij fun en bewegen centraal staan, ideaal dus als aanvulling op de gewone lessen of voor mensen die in de eerste plaats aan hun conditie willen werken! 

Elke lessenreeks wordt in september ook nog eens herhaald op basis van 5 lessen.

OPGELET: Omdat de vraag de laatste jaren groter is dan het aanbod, voorzien wij dit jaar voorlopig 60 plaatsen voor leden die vorig jaar reeds les gevolgd hebben en houden we 20 plaatsen vrij voor nieuwe Start to Tennissers. Tijdig inschrijven is dus de boodschap. Ben je niet bij de eerste 60 inschrijvingen voor de lentelessen, dan krijg je voorrang bij de lessenreeks in september. Op deze manier hopen we dat iedereen minstens 1 lessenreeks per jaar kan volgen. Ondertussen gaan we wel verder op zoek naar één of meerdere extra trainers, zodat we toch nog extra plaatsen kunnen creëren voor de lentelessen.