Bestuur Putse TC

Ons bestuur telt momenteel 7 enthousiaste mensen om de club in goede banen te leiden.  Het bestuur kan daarbij op de hulp rekenen van 2 comités: een volwassenen- en feestcomité dat gericht is op alle tennis- en nevenactiviteiten voor de volwassenen (inclusief onze feestjes) en een jeugdcomité dat zich ontfermt over de jeugdwerking.

Hieronder vind je een overzicht van alle bestuursleden met hun contactgegevens (en foto). Heb je vragen of opmerkingen, aarzel dan zeker niet om hen even aan te spreken. In het organigram kan je ook zien wie zich in de verschillende comités geëngageerd heeft en ook bij hen kan je steeds terecht voor bijkomende info.

Wil je zelf meer actief betrokken worden bij de werking van onze club, neem dan zeker contact op met één van onze bestuursleden. Vele helpende handen maken het werk immers licht!

Weet je niet bij wie je terecht moet zijn voor je vraag, klik dan hier.
Herman Schilders

Hoofdfunctie: Voorzitter

Herman leidt als "big chief" het bestuur én de club al vele tennisseizoenen. Bij hem kan je letterlijk met alles terecht (als je hem kan te pakken krijgen, want meestal staat hij op het tennisveld).

Contacteer


Nik Nauwelaerts

Hoofdfunctie: Secretaris & penningmeester
Extra functies: Verbruiksboek, IT

Voor verzekeringspapieren, attesten en andere administratie moet je bij Nik zijn. Uw drankrekening is ook zijn verantwoordelijkheid, al zal u die nog altijd zelf moeten betalen. En in de toekomst zal Nik zich ook ontfermen over de financiën van de club. Tenslotte is hij ook de webmaster van www.putsetc.be

Contacteer


David Verschueren

Hoofdfunctie: Jeugdcoördinator
Extra functies: Ledenadministratie, Beurtrol, Communicatie, Volwassenenwerking & Start To Tennis

David staat als jeugdcoördinator aan de leiding van onze tennisschool en zal er voor zorgen dat onze jeugdspelers (en volwassenen) een leuke tijd beleven op Putse. Daarnaast brengt hij ook de aansluiting van alle (nieuwe) leden in orde en organiseert hij mee de Start To Tennis lessen en draagt hij zijn steentje bij aan de volwassenenwerking. Tot slot zorgt hij als communicatieverantwoordelijke dat iedereen op de hoogte is van de laatste nieuwtjes en activiteiten op de club. 

Contacteer


Peter De Schutter

Hoofdfunctie: Sportief verantwoordelijke

Peter zorgt dat iedereen interclub kan spelen en dat de interclubontmoetingen voor iedereen vlot verlopen. Daarnaast leidt hij ook ons tornooi in goeie banen als wedstrijdleider.

Contacteer


Lode De Smedt

Hoofdfunctie: Infrastructuur
Extra functies: Contacten met de gemeente, zuiderkempen

Lode zorgt in de eerst plaats dat onze infrastructuur tip top is. Is er iets defect, meld het dan aan Lode en hij zorgt dat het herstelt wordt. Daarnaast verzorgt Lode ook alle contacten met de gemeente en zetelt hij voor Putse TC in de sportraad.

Contacteer


Martine Verheyen

Hoofdfunctie: Volwassenenwerking
Extra functies: Sponsoring

Velen kennen Martine al jaren als spelend lid van Putse en zij is sinds begin 2019 toegetreden tot het bestuur van Putse.  Zij heeft zich tot taak genomen om onze volwassenwerking verder uit te bouwen met  de hulp van Laura en David. Martine gaat zich verder ook ontfermen over onze sponsorcontracten en het bestuur met raad en daad bijstaan vanuit haar ervaring als bestuurslid bij verschillende sportoverkoepelende organisaties..

Contacteer


Laura Vanbecelaere

Hoofdfunctie: Ombudsvrouw en API
Extra functies: Volwassenenwerking, Start To Tennis

Laura is eveneens sinds begin 2019 nieuw in het bestuur. Zij komt uit onze eigen jeudwerking en gaf de laatste jaren ook al les aan zowel de Putse jeugd als volwassenen. Laura gaat dan ook mee de volwassenenwerking binnen Putse verder uitbouwen en zal ook mee aanspreekpunt worden voor onze start to tennissers. Daarnaast neemt Laura ook de taak van ombudsvrouw en API (Aanspreekpunt Persoonlijke Integriteit) op zich. Dus met al je vragen (of klachten) kan je voortaan bij Laura terecht.

Contacteer