Deneme Bonusu Veren Siteler

Bestuur Putse TC

Ons bestuur telt momenteel zes enthousiaste mensen om de club in goede banen te leiden. Het bestuur kan daarbij op de hulp rekenen van verschillende comités en helpende handen: een volwassenencomité dat gericht is op alle tennisactiviteiten & activiteiten voor de volwassenen, een jeugdcomité dat zich ontfermt over de jeugdwerking, een tornooicomité om de verschillende tornooien in goede banen te leiden, een infrastructuurcomité om onze site en terreinen in perfecte staat te houden, Liesbeth die zich ontfermt over de beurtrol, ...

Hieronder vind je een overzicht van alle bestuursleden met hun contactgegevens (en foto). Heb je vragen of opmerkingen, aarzel dan zeker niet om hen even aan te spreken. In het organigram kan je ook zien wie zich in de verschillende comités geëngageerd heeft en ook bij hen kan je steeds terecht voor bijkomende info.

Wil je zelf meer actief betrokken worden bij de werking van onze club, neem dan zeker contact op met één van onze bestuursleden. Vele helpende handen maken het werk immers licht!

Weet je niet bij wie je terecht moet zijn voor je vraag, klik dan hier.


Peter De Schutter

Hoofdfunctie: Co-voorzitter & sportief verantwoordelijke
Extra functies: Interclub volwassenen

Peter leidt samen met David de club in goede banen als co-voorzitter. Zij zullen de taak van voorzitter als duo-job vervullen vanaf dit seizoen. Daarnaast verzorgt Peter de interclub voor de volwassenen en leidt hij ook ons enkel- en dubbeltornooi in goeie banen als wedstrijdleider & tornooicoördinator. 

Contacteer


David Verschueren

Hoofdfunctie: Co-voorzitter & jeugdcoördinator
Extra functies: Ledenadministratie, Penningmeester & Start To Tennis

David vervult samen met Peter de taak van co-voorzitter, waarbij Peter zich zal ontfermen over alle externe contacten en David zich zal focussen op de interne werking. David staat daarnaast als jeugdcoördinator aan de leiding van onze tennisschool en zal er voor zorgen dat onze jeugdspelers (en ook volwassenen) een leuke tijd beleven op Putse. Hij brengt ook de aansluiting van alle (nieuwe) leden in orde, verzorgt de financiën als penningmeester en organiseert mee de Start To Tennis lessen. 

Contacteer


Ludo Bovré

Hoofdfunctie: Secretaris
Extra functies: Tornooi

Voor verzekeringspapieren, attesten en andere administratie moet je vanaf nu bij Ludo zijn. Daarnaast zal hij ook mee helpen bij de organisatie van de tornooien.

Contacteer


Lode De Smedt

Hoofdfunctie: Infrastructuur
Extra functies: Contacten met de gemeente, zuiderkempen

Lode zorgt in de eerst plaats dat onze infrastructuur tip top is. Is er iets defect, meld het dan aan Lode en hij zorgt dat het herstelt wordt. Daarnaast verzorgt Lode ook mee de contacten met de gemeente en zetelt hij voor Putse TC in de sportraad.

Contacteer


Laura Vanbecelaere

Hoofdfunctie: Volwassenenwerking, ombudsvrouw en API
Extra functies: Start To Tennis & communicatie

Laura komt uit onze eigen jeugdwerking en geeft al meerdere jaren les aan zowel de Putse jeugd als volwassenen. Laura verzorgt binnen het bestuur mee de volwassenenwerking en is ook mee aanspreekpunt voor onze start to tennissers. Daarnaast neemt Laura ook de taak van ombudsvrouw en API (Aanspreekpunt Persoonlijke Integriteit) op zich. Dus met al je vragen (of klachten) kan je voortaan bij Laura terecht.

Contacteer


Chris Van Loock

Hoofdfunctie: Horeca

Chris neemt de horeca-afdeling voor zijn rekening en zorgt dat het chalet draait. Geen Putse mix of pintje meer? Dan moet je bij Chris zijn en hij zorgt dat alles op tijd en stond aangevuld wordt. Daarnaast ondersteunt Chris ook de organisatie van onze tornooien.

Contacteer