Lid worden van Putse TC

Wil je graag lid worden van Putse TC? Schrijf je hieronder dan online in bij onze club. Iedereen die lid wordt bij Putse wordt ook automatisch aangesloten bij Tennis Vlaanderen, zodat u ook onmiddellijk verzekerd bent voor sportongevallen.

BELANGRIJK: Elk lid ouder dan 18 jaar van Putse TC is verplicht deel te nemen aan het beurtrolsysteem dat onze chalet draaiende houdt. Twee keer per jaar kom je gedurende een shift van een 4-tal uur tappen in ons chalet of een handje helpen in de keuken of bij één van de klusjesdagen. 

Ook om tennislessen te volgen op onze club is lidmaatschap verplicht. Dit geldt voor alle lesnemers, ook voor onze kleuters (zodat iedereen verzekerd is). Uitzondering op deze regel zijn de Start To Tennissers die eerst gedurende 5 lessen mogen proeven van de tennissport vooraleer lid te worden.

Een overzicht van de lidgelden voor het seizoen 2020 kan je hieronder vinden. Zoals je kan zien krijgen jeugdleden, kleuters & families korting.

 

Hoe online inschrijven?

Als je nieuw bent bij Putse TC en vorig jaar nog geen gebruik maakte van onze website moet je je eerst registreren (via de oranje knop). Na de registratie en invullen van je contactgegevens, kan je inloggen en daarna jezelf (en andere leden van het gezin) inschrijven als lid. 

Als je de voorbije jaren al lid was (en je je dus ooit al geregistreerd hebt), dan is deze login nog steeds geldig. Je logt in (via de groene knop) en kan daarna jezelf (en andere leden van het gezin) opnieuw aansluiten als lid. Indien je je paswoord vergeten bent, kun je dat opnieuw instellen via de link op het loginscherm. 

Let op! Je zal ook meteen je beurtrol-data moeten doorgeven. Neem dus je agenda bij de hand.


         Leden inschrijven (inloggen)          Registreer (nieuw lid)


Lidgelden 2021


Leeftijd Betaald voor 1 maart Betaald na 1 maart Vanaf 1 juli
Kleuter tot 6j (geboren 2015 en later) 10€ 10€ 10€
Kind 6-11j (geboren 2009 - 2014) 40€ 40€ 25€
Jeugd 12-18j (geboren 2003 - 2008) 65€ 75€ 40€
Volwassene 18+ 105€ 115€ 60€
Familie abonnement*
285€ 315€ 145€
Steunend lid**
25€ 25€ 25€

* Geldig voor alle familieleden wonende op hetzelfde adres.
** Steunende leden worden niet ingeschreven bij Tennis Vlaanderen en hebben geen speelrecht, maar worden wel hartelijk bedankt!