Jeugdactiviteiten

Naast de lessen en kampen organiseren we met de Tennisschool en ons jeugdcomité ook weer enkele leuke nevenactiviteiten.

Zo houden we op maandag 20 mei onze jaarlijkse Funday.  

Tijdens de zomer organiseren we op zondag voormiddag ook extra speelmomenten (tenniszondagen met begeleid vrij tennissen) voor onze jeugdspelers van niveau Oranje, Groen en Geel. 

Ook gaan we elk jaar op uitstap met onze kinderen. Dit jaar gaan we met iedereen samen naar Hasselt, waar de kleinsten een bezoek brengen aan Plopsa Indoor terwijl de oudste groep zich mogen gaan uitleven in Sparkx.

En we sluiten het zomerseizoen zoals elk jaar af met ons jeugdclubkampioenschap dat dit jaar zal door gaan op zondag 1 september.

Meer info over de deze en andere activiteiten kan je in de loop van het seizoen hieronder vinden.Jeugduitstap: zondag 30 juni

Wie gaat er mee op jeugduitstap naar Hasselt waar we een bezoek brengen aan Plopsa Indoor (3-8 jaar) en Sparkx sportpark (9-18 jaar)? 

Jeugdclubkampioenschap: zondag 1 september

Het einde van het zomerseizoen vieren we traditioneel met ons jeugdclubkampioenschap: een kleuterparcours, wedstrijden onder elkaar, springkastelen, barbecue en veel prijzen te winnen!