Jeugdactiviteiten

Naast de lessen en kampen organiseren we met de Tennisschool (in samenwerking met ons jeugdcomité) ook weer enkele leuke nevenactiviteiten. 

Zo hebben we in het weekend van Onze-Heer-Hemelvaart traditioneel onze Kids Toer en Tiener Tennis Day en organiseren we een interne speelvoormiddag met uitstap naar de cinema op pinkstermaandag. 

Tijdens de zomer organiseren we op zondag voormiddag ook extra speelmomenten (begeleid vrij tennissen) voor onze jeugdspelers van niveau Oranje en Groen. 

Ook gaan we elk jaar op uitstap met onze kinderen. De kleuters en kinderen van niveau blauw en rood hebben hun uitstap bij aanvang van de zomervakantie, terwijl de oudere kinderen op het einde van de vakantie een pretpark of andere accommodatie mogen onveilig maken.

En we sluiten het zomerseizoen zoals elk jaar af met ons jeugdclubkampioenschap dat dit jaar zal door gaan op zondag 28 augustus.

In het weekend van 1 en 2 oktober tenslotte dragen we ook met de jeugd ons steentje bij aan het goede doel van de Warmste Week tijdens onze 24-uren tennismarathon.

Meer info over de deze en andere activiteiten kan je in de loop van het seizoen hieronder vinden.