Lid worden van Putse TC

Wil je graag lid worden van Putse TC? Schrijf je hieronder dan online in bij onze club. Iedereen die lid wordt bij Putse wordt ook automatisch aangesloten bij Tennis Vlaanderen, zodat je ook onmiddellijk verzekerd bent voor sportongevallen.

BELANGRIJK: Elk lid ouder dan 18 jaar (uitgezonderd studenten en Start to Tennissers) is verplicht deel te nemen aan het beurtrolsysteem dat onze chalet draaiende houdt. Twee keer per jaar kom je gedurende een shift van een 4-tal uur tappen in ons chalet of een handje helpen in de keuken of bij één van de klusjesdagen. 

Ook om tennislessen te volgen op onze club is lidmaatschap verplicht. Dit geldt voor alle lesnemers, ook voor onze kleuters (zodat iedereen verzekerd is). Uitzondering op deze regel zijn de Start To Tennissers die eerst gedurende 5 lessen mogen proeven van de tennissport vooraleer lid te worden.

Een overzicht van de lidgelden voor het seizoen 2024 kan je hieronder vinden. Zoals je kan zien krijgen jeugdleden, kleuters & families korting.

 

Hoe online inschrijven?

We maken gebruik van de abonnementsmodule op de website van Tennis Vlaanderen om in te schrijven als lid. Voordeel is dat heel de administratie hierdoor automatisch loopt, van de verwerking van de betaling tot de aansluiting op het reservatiesysteem en het attest voor de mutualiteit. Nadien moet je wel nog je beurtrol registreren op onze eigen website. Doe je dit niet, dan komt je naam ook niet in de kassa met het elektronisch verbruiksboek en zal je lidmaatschap alsnog op non-actief gezet worden.

STAP 1:
Schrijf je in als lid via de website van Tennis Vlaanderen via onderstaande link. Je zal gevraagd worden om onmiddellijk online je lidgeld te betalen!

         Inschrijven als lid

STAP 2:
Registreer hieronder de beurtrol shiften voor jezelf en je gezinsleden. Alleen op deze manier wordt je naam toegevoegd aan onze kassa met het elektronisch verbruiksboek. Wanneer je bij aanvang van het seizoen nog geen beurtrol hebt opgegeven, zal je lidmaatschap bovendien on hold gezet worden. 

De beurtroldata voor 2024 komen over enkele dagen online!

Als je nieuw bent bij Putse TC en vorig jaar nog geen gebruik maakte van onze website moet je je eerst registreren (via de oranje knop). Na de registratie en invullen van je contactgegevens, kan je inloggen en daarna jezelf (en andere leden van het gezin) opgeven voor de beurtrol. 

Als je de voorbije jaren al lid was (en je je dus ooit al geregistreerd hebt), dan is deze login nog steeds geldig. Je logt in (via de groene knop) en kan daarna jezelf (en andere leden van het gezin) opgeven voor de beurtrol. Indien je je paswoord vergeten bent, kun je dat opnieuw instellen via de link op het loginscherm. 

         Log in voor je beurtrol (vorig jaar reeds lid)          Registreer (nieuw lid)


Lidgelden 2024


Leeftijd Betaald voor 1 maart Betaald na 1 maart Vanaf 1 juli
Kleuter tot 6j (geboren 2018 en later) 10€ 10€ 10€
Kind 6-11j (geboren 2012 - 2017) 40€ 45€ 25€
Jeugd 12-18j (geboren 2006 - 2011) 75€ 85€ 45€
Volwassene 18+ (geboren 2005 en vroeger) 115€ 125€ 65€
Familie abonnement*
330€ 345€ 175€
Steunend lid**
25€ 25€ 25€

* Geldig voor alle familieleden wonende op hetzelfde adres.
** Steunende leden worden niet ingeschreven bij Tennis Vlaanderen en hebben geen speelrecht, maar worden wel hartelijk bedankt!