20

Uitnodigen niet-leden: nieuwe regeling

gepubliceerd op
Uitnodigen niet-leden: nieuwe regeling

Elk Putse lid mag 3 maal per jaar een niet-lid uitnodigen om samen te tennissen. We hebben de regels hieromtrent echter aangepast, zoals je hieronder kan lezen.

Vanaf nu dient elke uitnodiging van een niet-lid te gebeuren via het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen (via de website of de app). Wanneer je een terrein reserveert en de naam van je speelpartner(s) wil ingeven, zal je vanaf nu de mogelijkheid hebben om een gastspeler uit te nodigen. Dit kan iemand zijn die aangesloten is bij een andere tennisclub of een onbekende gastspeler.

Wanneer je de reservatie afrondt, zal je automatisch doorgestuurd worden naar de online betaalpagina van Mollie, waar je met je bankkaart of banking app kan betalen. De prijs van een uitnodiging bedraagt vanaf nu 10 euro.  

Wanneer het slecht weer is op de dag van je reservatie of de uitnodiging kan om één of andere reden toch niet door gaan, dan kan je tot 1 uur voor de start je reservatie gratis annuleren. De betaalde 10 euro wordt ook automatisch teruggestort op je rekeningnummer.

Het niet naleven van deze regels zal vanaf nu ook strenger bestraft worden. Voor de sancties verwijzen we naar het intern reglement op onze website.

We rekenen erop dat al onze leden deze nieuwe regeling strikt opvolgen en rekenen ook op de sociale controle van onze leden om de goede werking van onze club te blijven garanderen.

| Categories: | Tags: | View Count: (402) | Ga terug