01

Herman geeft na 16 jaar de fakkel door als voorzitter

gepubliceerd op
Herman geeft na 16 jaar de fakkel door als voorzitter

Herman geeft na 16 jaar de fakkel door als voorzitter. Maar nu is de tijd gekomen voor Herman om een stapje terug te zetten en de fakkel door te geven zodat hij meer tijd kan door brengen bij Patricia en zijn gezin.

Peter en David zullen als covoorzitters de fakkel van Herman over nemen. Zij zullen vanaf nu de club samen leiden als covoorzitters, waarbij David de interne werking voor zijn rekening neemt en Peter zich concentreert op alle externe contacten.

Naast het vertrek van Herman zijn er nog enkele personeelswissel binnen het bestuur: Ludo treedt toe tot het bestuur terwijl Nik, Martine en Tinneke een stap terug zetten. 

We willen ook Herman, Nik, Martine en Tinneke van harte bedanken voor al het geleverde werk de voorbije jaren. Dank zij Nik is onze club op digitaal vlak een voorbeeld voor vele clubs (met onze website, elektronisch kassasysteem, ...). Daarnaast heeft hij ook jaren lang ons secretariaat en financiën beheerd. Martine en Tinneke hebben de voorbije jaren hun schouders mee onder de volwassenen werking gezet, waar onze zomerdubbels een mooi resultaat van ons.

 

| Categories: | Tags: | View Count: (228) | Ga terug